Fútbol sala feminino:Furia-Fame Negra (1-5)

De pé (de esquerda a dereita): Sheila, Laura “Tapi”, Laurinha, Lucía, Pili, Vanesa.

Aniñadas (de esquerda a dereita): Cristina, Peixinha, Bea, Mari. Faltan Chus e Bibi.

Unha mágoa. O resultado non indica a igualdade que houbo ó longo de todo o encontro. Tanto é así que o resultado no descanso era de empate a 1. E a falta de 6 minutos, co resultado de 1-2, Bea nunha gran xogada de todo o equipo, mandou un tiro ó pau. Unha xogada que puido poñer o empate no marcador, e que no contragolpe, supuxo o 1-3 para o equipo visitante. Logo as nosas foron á desesperada e foi así como encaixaron dous goles máis ó contraataque nos últimos minutos. Foi un pau moi duro que baixou a moral das nosas xogadoras; pero que si siguen así os resultados non tardarán en chegar. Destacar á actitude antideportiva dalgunha das xogadoras do Fame Negra que ante a falta de calidade, utilizaron a violencia no terreo de xogo. Unha violencia que debeu terminar con algunha delas na caseta. O próximo encontro será en Vimianzo contra o Fisober (3º clasificado), o sábado pola tarde a unha hora aínda sen confirmar. Moita sorte.

This entry was posted in Sen categorizar. Bookmark the permalink.