FURIA : Mati, Edgar, Álex Tarrio, Isaac, Martín Calvo, Iessica, Pablo, Álex Rodríguez, Laura, Leandro e Xosé.

NOIA : Miguel, Suso, Mario, Aitor, Moisés, Ismael, Adán, Fabio, Dani, Álvaro, Pepe e Adai.

Próximo encontro : Unión – Furia; en campo, día e hora por determinar.

Campo de Campaña; boa entrada.

Colexiado : Alberte Figueira, tan ben como antes ou mellor.

FURIA : Xabi, Rubén G., David, Manu, Salva, Paja, Marcos, Rubén D., Héctor, Samu e Pablo………… Toni, Xoán, Álex Vidal, Brais e Ionis.

PORTO DO SON : Aaron, Manu, Miguel, Pepe, Samu, Damián, Adrián, Pablo, David, Carre e Carlos …… Laura, Serxio, Álvaro, Campos e Vila.

Comenzamos o partido devorando literalmente ó equipo do Son e pronto xe puxo o Furia gañando 3 a 0. Mais antes do remate do primeiro tempo os visitantes conseguiran anotar o 3 a 1. Pronto o adestrador visitante, xa na primeira metade, fixo cambios para que o partido non se lle fose das mans e acabou por riba dos chavales de Tito por 7 a 3.

Goles do Furia : Lu, 2 e Paja.

Goles do P. do Son : Adrián, Carre (2), Carlos (2) e Campos (2)

O próximo encontro será en terras de Boiro, concretamente contra o Cabo da Cruz, as 11 da mañá.

HALA FURIA  !!!!!!!!!

XUVENÍS :

Furia – 3 / Callobre – 5

Campo de Campaña; tarde agradable.

Colexiado : Rodríguez varela. Expulsou a dous xogadores e ó adestrador do Furia. Amosou sendas amarelas a dous xogadores do Callobre.

FURIA : Pablo, Serxio, David, Miguel, Quique, Álex, Alberte, Ionis, Santos, Elvis e Brais …….. Xosé e Tempe.

CALLOBRE : Pablo, Diego, Carlos, Brais, Santi, Vivar, Xurxo, Claudio, Álex, Xacobe e Codesido  ……… Fonso, Diego, Eloi e David.

A CRÓNICA :

Moi mala sorte a que está a acompañar ó equipo xuvenil. Empezou ganando o partido cun golazo de de falta dende fora da area de Quique “Rosío”. Logo, no minuto 20, sería expulsado o propio Quique ó deter o balón coa man cando este ía para gol. Penalti e empate a uns. Despois, nun despiste defensivo, volvería a marcar o Callobre. Pero os xogadores do tándem “Carlos – Perreta” non se viñeron abaixo e conseguirían remontar por medio de Elvis, un de penalti e outro dunha volea perfecta. 3 a 2 é para o descanso.

Comenza a segunda parte é, como cabía de esperar, o Furia a temporizar. Pero un balón colgado na area local despéxao mal Álex e fai un autogol. No minuto 63 é expulsado Alberte por dobre amarela. No minuto 70 é expulsado o adestrador do Furia Carlos con vermella directa por facerlle unha observación verbal ó colexiado. Aínda así o Furia puido marcar o cuarto por medio de Elvis mandando o esférico arriba. Rematando o encontro o Callobre, aproveitando a inferioridade numérica local, marcou dous tantos mais sen merecelo demasiado. O Furia, que conta con cero puntos, podería ter perfectamente, visto o visto, os nove que se levan de liga. Con esta actitude pronto saltarán os resultados positivos.

O próximo encontro será contra o Sporting Estrada o vindeiro martes 1 de novembro as 11.30 horas no campo de Figueiroa.