Colexiado : Daniel Val, Colexio de Lalín. Ben.

Alineacións :

SP. ESTRADA : Ignacio, Xoel, Diego, Xurxo, Óscar, Manolo, Ricardo, Martín, Pena, Adrián e Álex …… Rei, Iván, Ulla, Eloi e Figueiras.

FURIA : Curros, Tempe, David, Pablo, Miguel, Ionis, Brais, Xosé, Santos, Elvis e Bille ….. Serxio.

Un Furia de circunstancias, faltaron por diversos motivos Paco, Alberte, Quique e Álex, tan so foi quen de aguantar 15 minutos cando conseguiron igualar o marcador a uns por medio de Santos rendindonse mais tarde ás evidencias. Primeira parte 5 a 1. Segunda parte outro 5 a 1. O mellor de todo foi que ninguén se mancou.

GOLES :

Furia : Santos e Elvis.

Sp. Estrada : Xurxo, Ricardo, Martín, Óscar (2), Adrián, Rei, Ulla e Figueiras (2).

Este sábado recibiremos, nun partido de rivalidade, ó CD Sar as 16 horas en Campaña. Sorte !!!!!

This entry was posted in Sen categorizar. Bookmark the permalink.