SEGUNDA AUTONÓMICA

CABO DA CRUZ – 5 / FURIA – 1 (Xavi, 3 – 1)

Campo municipal de Vista Alegre (Boiro). Moi boa afluencia de público. Tarde primaveral. Os últimos minutos xogaranse baixo luz artificial.

Puido cos xogadores o “Efecto Combo Dominicano”? Pois é moi posible. A primeira metade rematou co empate inicial e nada facía presaxiar que na segunda había de ser un desastre. O Cabo foi superior ó Furia a pesares de que os últimos catro goles foron executados en claros foras de xogo. Con 3 a 1 o Furia puido anotar algún gol mais pero o balón non quixo entrar na portería local; en cambio entraron dous mais na visitante nun minuto.